Slechte circulatie veroorzaakt pijn

Slechte bloedsomloop

 

Hoe veroorzaakt een slechte bloedcirculatie pijn?

Wanneer de slagaders die uw benen van bloed voorzien, geblokkeerd raken, wordt de bloedstroom naar uw benen plotseling afgesneden. Dit kan overal in uw veneuze systeem gebeuren, van uw benen tot uw enkels. De gelijkaardige kleurstof heet trombine. Wanneer de kleurstof de wand van een ader raakt, raakt de ader verstopt. Dit kan pijn en zwelling veroorzaken. Symptomen zijn extreme pijn, brandende of kloppende pijn, zwelling, en vele andere.

Dus, wat heeft dit te maken met een slechte bloedsomloop? Nou, de meest voorkomende plaats van aderproblemen is in de benen. Dit wordt spataderen genoemd. De uitdrukking, spataderen, is het beschrijven van de symptomen van spataderen. Deze symptomen omvatten pijn, kramp, en zwelling van de benen. Het is duidelijk dat dit een veneuze aandoening is die moet worden aangepakt. Om spataderen pijn te verlichten zoek chiropractische hulp. Een chiropractor zal bewegen de gewrichten terug op hun juiste plaats. Dit zal verlichten spanning en verlichten wat pijn in het proces ook. Indien onbehandeld kan dit leiden tot zweren in de benen .

Een slechte of belemmerde bloedsomloop kan ook leiden tot vele andere aandoeningen die door een arts moeten worden onderzocht. Sommige van deze aandoeningen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, diep-veneuze trombose, pijnlijke wonden, en overmatige zwelling. Deze aandoeningen zijn in geen geval levensbedreigend, maar pijn en zwelling op de verkeerde plaatsen is gewoon niet goed en moet onmiddellijk worden behandeld.

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: wat heeft een slechte bloedsomloop te maken met een slechte bloedsomloop in de benen? Het probleem is dat het bloed niet zo goed stroomt als het zou moeten naar alle delen van het lichaam. Een slechte bloedsomloop kan door een aantal dingen worden veroorzaakt. Ouderdom, ziekten, medicatie, levensstijl en genetica kunnen allemaal een rol spelen in de goede bloedcirculatie.

Een belemmerde circulatie kan worden veroorzaakt door andere factoren dan genetica. Reizen kan gemakkelijk bezuinigen op de bloedstroom en spataderen veroorzaken ook. Staan voor lange periodes van tijd of zitten voor lange periodes van tijd kan ook oorzaken zijn van slechte bloedtoevoer.Heel vaak pijn en pijn kan het gevolg zijn van een slechte bloedtoevoer en dit geldt vooral voor benen die hebben gestaan of gezeten voor een lange tijd. De beste remedie hiervoor is om meer te bewegen en wat meer te staan of te zitten. U kunt uw voeten ook vaker hakken als u voelt dat de bloedsomloop in uw benen geblokkeerd raakt.

Een slechte bloedsomloop in de benen mag niet de oorzaak zijn van eindeloze pijn en lijden. Als je eenmaal herkent dat je last hebt van een slechte bloedsomloop moet je zo snel mogelijk naar een chiropractor. De behandelingen die zij toepassen kunnen aders en slagaders versterken en genezen, en op hun beurt de bloedstroom in je lichaam verhogen. De westerse geneeskunde is misschien niet gespecialiseerd in alternatieve behandelingen voor kwalen en pijnen, maar de chiropractor zal er wel mee vertrouwd zijn en kan helpen.

Lees meer:

Hart en bloedvaten

Laaggradige ontstekingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.