Wit versus wit

Kat, Katje, Puppy, Pluizig, Pot, Zoet

Wanneer mensen zich rieten manden voorstellen, hebben ze de neiging om zich wit voor te stellen. En in veel opzichten hebben ze gelijk. De materialen en kleur zijn ook dichter bij wit dan de natuurlijke houtnerf. Maar er is meer dan alleen de kleur om te overwegen. White wash dressoirs bieden accommodatie voor al uw opslagbehoeften, terwijl ze de huizen van langdurige gasten een huiselijk, ruimtelijk gevoel geven, terwijl ze ook de privacy bieden die u misschien wilt voor een speelkamer of terras onder de zon.

Ruimte

Of een product nu opbergruimte, decoratiemogelijkheden of privacy biedt, wit of whiteboard komt in bijna elke ruimte in huis terecht. White wash dressoirs lenen zich voor kasten, eetkamerstoelen en grotere buitenruimtes. Zelfs de badkamers kunnen worden geïntegreerd in gebieden met veel verkeer, zoals kranen of afvoerleidingen.

Ontwerp

Het roept al de vraag op, eindigt witwassen in kleine dingen, of neemt het de vorm aan van grotere armaturen om af te werken als onderdeel van de algehele aantrekkingskracht van de kamer? Whiteboards kunnen naast opslag ook voor meerdere doeleinden worden gebruikt, gedeeltelijke decoratie onder de zon. Gooi de driedimensionale mogelijkheden van het eigenschappenblok in de vergelijking en uw opties breiden zich uit. Fmeshes kunnen zo simpel zijn als vleugeldeuren met halve spiegels of halve deuren met volledig glazen elementen. Sleutels kunnen in de muren worden ontworpen zonder zorgen over lelijke glazen vingerafdrukken.

Witte toegangsdeuren

Het hoge, vegende geluid achter uw eigen stappen kan het geluid zijn van die grote deur die sierlijk achter u zwaait als u uw huis binnenkomt. Loop een moderne witte toegangsdeur binnen met kromme scharnieren om terugvallen te voorkomen. Het ontwerp geeft je de privacy en openheid die je zoekt en ook de privacy om William redelijk hoog te verkleinen).

White Entry-filantropie is eenvoudig dat, het is in feite de twee meest gerespecteerde filantropie van Amerikanen. De buren zullen dankbaar zijn om hun deel aan uw inspanning bij te dragen. De Amerikanen die een bijdrage leveren, zullen zich goed voelen als ze anderen aanmoedigen om mee te doen aan het goede doel.

Kleur

Wit is de kleur van vrede, zuiverheid en veiligheid. Witte deurknoppen, getimmerd, espressokoffie en wit afgewerkte muren zijn allemaal zachte witte tinten van schoonheid, zelfvertrouwen en evenwicht. Door met dubbele of enkele kleuren te werken, blijft het interieur van uw huis netjes en uitnodigend.

Witte afwerkingen blijven er schoon uit, zelfs in kleine hoeveelheden. Het is een vlekbestendige, zelfreinigende kleur die nooit tekenen van vlekken vertoont. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over de "ongeschikte" afwerking van je randen.

Voor dagelijks gebruik is altijd extra wit nodig, wat evenzeer een luxe als een investering is. Wit is de kleur van vrede, zuiverheid en veiligheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.