Het juiste advies krijgen over vloerreiniging

Het juiste advies krijgen over vloerreiniging kan overweldigend zijn. We krijgen elke maand meer en meer telefoontjes van klanten die problemen hebben ervaren en dit komt door een gebrek aan expertise en ervaring.

Onze ervaring kan door elke klant in elke branche worden gebruikt. Wij gebruiken onze deskundige kennis van:

· De juiste apparatuur voor uw behoeften

· Verschillende materiaalspecificaties voor alle verschillende situaties

· De beste producten voor alle toepassingen

Bij het uitkiezen van schuurmachines zijn dit de belangrijkste factoren:

Dikte – hoe zwaarder u krijgt, hoe soepeler het werk moet worden gedaan en dat betekent dat zwaardere schuurmachines met betere wielen worden geleverd.

:- U wilt een reiniger die lang op de vloer blijft om de beste resultaten te bereiken. Dat betekent een reiniger die NIET verslijt en kapot gaat.

Kwaliteit- Schuurmachines kunnen in veel verschillende situaties worden gebruikt en situaties vragen om verschillende oplossingen. Hoe wilt u dat uw vloer presteert in een bepaalde situatie? Wat voor soort schuurwerk doe je routinematig? Wilt u dat uw vloer glad en zacht is of hard en krassend? De manier waarop u wilt dat uw vloer presteert, is bepalend voor de gebruikte wooneenheid.

Strippen – je huis is misschien gestript

Een goede manier om te zien hoe goed een stripper is, is door te kijken naar het gewicht van schurende schuurblokken. Omdat schuurzand en stripvaten allemaal verzegeld zijn, kun je niet zien of er iets nats van eerdere schuurbeurten is gebruikt. Dit is een uitnodiging voor de huiseigenaar om te proberen het oppervlak met de hand te schuren. Het wordt niet geadviseerd. Schuren levert meestal niet het gewenste resultaat op. Het kan een paar pogingen kosten (etry jamming) om te zien of het werkt, maar om eerlijk te zijn, uiteindelijk heb je zoveel tijd, geld en moeite besteed… waarom niet gewoon het schuurstof laten bezinken?

Strippen zonder schuurblokken te schuren, laat lijnen achter, geloof het of niet. Om vastzittende gebieden te repareren, moet u vulstoffen gebruiken (kersen- of wafelvellen, die niet worden aanbevolen voor meer dan 4500 vierkante voet). Dit leidt vaak tot meer reparatiewerk en kan ervoor zorgen dat de rest van uw vloer zijn integriteit verliest.

Duurzaamheid – een blok erodeert na verloop van tijd en kan tuimelcapsules hebben die scheuren en het onbruikbaar maken. Voorbeelden zijn stalen blokken of kleiblokken.

Afdichting – dit is cruciaal om de betonnen vloer tegen vocht te beschermen. Draai de opzettelijke rand om naar de onderkant. U moet een dunne cementcoating aanbrengen en op een gegeven moment (meestal wanneer nat beton wordt gegoten), een ¼ "nat beton over de rand opvullen om het hele oppervlak vrijwel af te dichten (waardoor het niet zal lekken of barsten).

Kosten In de huidige markt zijn steen- en betonproducten veel duurder dan toen ze voor het eerst werden geïntroduceerd. En natuurlijk vereist elk product verschillende bereidingsprocessen en aandacht. Uiteindelijk moet u het volume gesteente dat u legt berekenen en een product kiezen dat het beste bij uw kosten past.

Steen (graniet, marmer, enz.)

· Om vlek en glans door kleurverandering te garanderen, mag er geen penetratiebarrière zijn tussen elke doorzichtige steen.

· Overmatig quar nesten wordt niet aanbevolen

· Als er al een besmetting op uw site bestaat, wilt u misschien strengere specificaties kiezen

· Om een ​​nog sterkere barrière toe te voegen, wordt ruw zand geadviseerd

· Bereid de fundering zorgvuldig voor

· Reinig en verwijder al het vuil

· Begraaf- en stollingsvullers opvullen

· Gescoord en getikt

· Schone vulling

· Als u klaar bent, vult u het op de juiste manier aan

· Gladde troffel

· Schoon

· Schone vulling

· Stofzuigen

· Droogtijd (Het moet binnen 24 uur drogen, zodat je de kamer de volgende dag kunt gebruiken)

· Waterdichte afwerking

· Muren voorbereiden indien nodig

· Begin met het bouwen van je muren

· Schoon

· Afronden

regate (beton dat werd gebruikt voordat klei werd toegevoegd om het sterker te maken)

· Verwijder al het vuil

· Huur een roltroffel bij een plaatselijke betonleverancier of een betonwagen voor eenvoudige bediening

· Scoren

· Score apparatuur

· Wattmeter (bijv. 1000 ft. lbs. draadloos & 3000 ft lbs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.