De voors en tegens van een actie

Besluitvormingsproces

 

De essentie ervan is een besluit te nemen over een actie, maar dat besluit moet pas worden genomen na een duidelijke analyse van de voor- en nadelen van elk alternatief. Zodra een besluit is genomen, moet u zich er strikt aan houden.

Een besluitvormingsproces gaat als volgt:

Als je je ogen sluit, vertel ik je welke beslissing je moet nemen door in gedachten van 1 tot 10 te tellen. Wanneer precies gaat je geest over naar het volgende kleurnummer? Ik zal je ook vertellen wat je moet doen in deze situatie, waar je heen moet lopen etc. Ik zal je als een computer maken! Het zal ervoor zorgen dat je een heldere geest hebt die niet de mogelijkheid heeft om een andere beslissing te nemen (fouten maken, voordeel negeren is een van de dingen die onze inspanningen tot zelfverbetering verminderen)

Wanneer je beslist met religieuze overtuiging (het “gelijk” hebben) zal dat er automatisch toe leiden dat je veel energie verspilt, wat op zijn beurt je vermogen om de andere alternatieven te “denken” (te analyseren) zal aantasten. Omgekocht om kostbare tijd te besteden; je zult soms dingen doen waar je later in je leven spijt van krijgt. Ook zullen mensen de oplossing automatisch afwijzen als ze mij ermee binden.

Het leven draait om beslissingen en de gevolgen van een actie. Als je geen beslissing neemt over dingen dan negeer je veel waardevolle informatie in je geest die je emoties zal triggeren en je perceptie van wat de wereld zal inhouden zal veranderen. Een beslissing nemen moet als “onmogelijk” worden ervaren – het kan je ongelijk geven

Uw lichaam ondergaat veranderingen als gevolg van hormonen of chemische veranderingen. U kunt de snelheid van het vrijkomen of de verandering van het hormoon in uw bloedstroom van tijd tot tijd controleren. Deze chemische veranderingen vinden plaats in de cellen van verschillende lagen en organen en kunnen worden beheerst. De sleutel is bepalen welke van hen domineren punt van je lichaam. Wanneer de hormonen dominant zijn op celniveau en in de tijd, dan zal je met de tijd terugkeren naar je oude toestand. Het is zien naar de kwaliteit (dissociatie & inprenting) van die hormonen dat is, niet altijd gemakkelijk maar niet onmogelijk om te behouden.

U kunt mind-maps gebruiken (om een overzicht te geven van elk afzonderlijk gebied) om de prioriteit en de volgorde van belangrijkheid aan te geven. Niet altijd gemakkelijk, maar ook niet onmogelijk, want ik heb uit ervaring gezien dat de geest zich van het ene gebied naar het andere verplaatst. U kunt uw eigen mindmap ontwerpen of er een downloaden van verwante zoekmachines.

Kalibreer minst belangrijk naar meest belangrijk, het traagste gebied is eerst omdat het meer tijd vergt om van toestand te veranderen en het kan ook van toestand veranderen. Het minst belangrijke gebied kan uw muziekstijl zijn of het boek dat u het best leest. Volg de waarschijnlijkheid via uw dagelijkse routine en ook via logische gebieden, aangezien informatie volgens prioriteit wordt georganiseerd. Volg het proces vanaf het moment dat u met de planning begint tot het moment dat u de actie(s) hebt voltooid.

Wanneer u het doelgebied hebt gevonden, dan is het volgende wat u moet doen het visualiseren van doelen op verschillende gebieden in de toekomst. Maak een eenvoudige tijdlijn.

Beslis welke nieuwe gewoonten u wilt creëren en u zult het doen. Het belangrijkste wanneer u begint met het creëren van uw nieuwe gewoontes is om u alleen aan de laatste te houden. Dit maakt een gewoonte ontdekking zonder stress.!

Voortdurende oefening is een must, zijn je emoties en gedachten geprogrammeerd op één bepaalde bestemming? Sommige studies zeggen van wel. Ik betwijfel of elk kind in de VS milieubewust is.

Lees meer:

Stakeholder management

Requirements

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.