6 geweldige manieren om een goede maaltijd te maken

Tafelmanieren

 

Hier zijn 6 goede manieren om tafelmanieren over te brengen en je dag met de juiste instelling te beginnen.

1. De weg naar de tafel is de sleutel. Als bediende zeg je welkom en alsjeblieft en ga je verder met de rest. Probeer luid, met volume en enthousiasme te spreken en laat de anderen zien wie u bent door uw handelingen. U wilt de tafel niet omdraaien, maar toch het grootste deel van de aandacht krijgen. Volg dezelfde regels als wanneer u thuis of op kantoor met de mensen praat. Verander de tafel niet meer dan 2 graden. De kleine dingen, zoals het kantelen van de mesrand, het optillen, laten zakken, het omkeren van de handbeweging of het oprapen van een stukje voedsel met uw vork zijn heel klein en gemakkelijk waar te nemen aan de keukentafel.

2. Hoe zijn de besparingen? Waardeer alle kleine details en besteed veel aandacht aan wat u ziet. Een bankbediende die naar het loket gaat is één persoon; andere voorbeelden zijn de manier waarop u het personeel hun drankjes geeft of één van uw tafelgenoten. Als u een kredietkaart voorgeschoteld krijgt, antwoordt u of u wordt gewezen op de normale manier om kredietkaarten te gebruiken en gebruikt u het betaalmiddel. Als u de creditcard aan iemand aan de balie geeft, maak dan de opmerking dat u hetzelfde wilt in uw eigen huis, zo niet, vraag dan onmiddellijk uw geld terug.

3. Dans nooit op de tafel! Het getuigt van gebrek aan respect voor anderen die aan tafel zitten te eten. Leg 4 lagen servet op tafel, zoals obers vaak doen. Grote kinderen krijgen ook extra aandacht.

4. Een goed voorbeeld van Italiaans geven? U kunt zeggen: “Prou simplye” kook uw eten in de juiste stijl, kook langzaam en kook het zelf en serveer het eten aan het bedienend personeel op de juiste manier, zeg alleen goede dingen ga dan weg om iets anders te doen en kom dan terug. De meeste mensen van de bediening kennen de woorden en al gauw zullen ze het weten door goede manieren.

5. De manier waarop je eten bereidt is de sleutel tot een goede maaltijd of een gezellige avond aan tafel. Verschillende plaatsen hebben verschillende tradities voor het bereiden van voedsel. Sommige plaatsen hebben een bepaald ingrediënt voor het bereiden van voedsel dat slechts in één gerecht wordt gebruikt. Als u in een nieuw restaurant bent, neem dan de tijd om te observeren hoe de serveerster het eten klaarmaakt. Stel een vraag over de keuken of het restaurant en de persoon zal zeggen dat hij zichzelf heeft opgeleid, dan kun je zijn talenticisme zien. Kies voor heerlijk eten dat bereid is door obers die hard werken om u het eten te serveren.

6. Het uitbrengen van een toost kan elegantie toevoegen aan een affaire. Op een tafel moet altijd een brede, wijde, wijde schaal klaar staan voor de zittende. Gebruik alleen een kop of een kom of een vork of een lepel om een toost uit te brengen. Gebruik niet alleen vingers, dat kan de toast verpesten en de hele aangelegenheid kan slecht aflopen. Gebruik alleen grote handen, en een oude lepel kan u helpen om de toast formeel te houden.

Je kunt je houding niet opgeven, maar als je goede tafelmanieren hebt, zul je een goede service krijgen en beleefd zijn aan tafel.

Lees meer:

Etiquette cursus

Gastheerschap

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.