Onderhoud van houten vloeren

Vloeren laten schuren

 

 

 

Een houten vloer is mooi en update-vriendelijk. Hij voegt warmte en schoonheid toe aan elke ruimte. Houten vloeren rijden op een aele stengel van “rozen” en zijn glad en sterk waardoor een lange levensduur in uw vloeren. Houten vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn verdeeld en spreiden zich uit zoals het hout het voorschrijft. Er zijn volledig vegen, waxen, fabricage en overspuiten. Van deze vloertypes werd vroeger gedacht dat ze geen lang leven beschoren waren, maar houtskeletvloeren kunnen tot 100 jaar tegen een stootje en zijn goed te onderhouden. Ze zijn bestand tegen veelvuldig schoonmaken en blijven daardoor mooi.

Het verwijderen van oude vlekken is een van de moeilijkste schoonmaakklussen. Wanneer belt u de professionals? Tijd en duur management hebben hen tot ons bedrijfsniveau gebracht. De vorige eigenaar van een prachtig Victoriaans huis dat er als een kasteel bijligt, werd verliefd op de originele ondervloer van het gebouw en deed niets om zijn droom te verhinderen.

Als deze droom eenmaal werkelijkheid is geworden, is het tijd om te investeren in het onderhoud van uw houten vloer. Sommige mensen denken dat vlekbestendig hardhout de enige manier is om te gaan. Zij denken dat natuurlijk hout niet vlekbestendig is en vaker zal verkleuren. Het feit is dat vlekken van vloeistoffen door het hout sijpelen en kunnen leiden tot het bleken van de vloer zelf, dus ja, moderne vlekken zouden een echte geschiedenis kunnen verhullen.

Schellak voor houten vloeren kan een andere procedure ondergaan om het hout witter te maken. Schellak, dat bedoeld was om geverfd hout te beschermen, mag echter alleen worden aangebracht na een goede reiniging van het hout, omdat het bleekproces de natuurlijke glans van het hout ruïneert.

Dit proces houdt in dat schellak op het hout wordt aangebracht, waarna een heldere, neutraal uitziende oplossing over de vloer wordt gewreven. Deze wordt door de steen geabsorbeerd en weert het polijstproces. Na enkele uren wordt de oplossing gemengd met terpentine om een dunne pasta te vormen. Deze wordt vervolgens afgeveegd in de daarvoor bestemde kanalen, waar de steen wordt behandeld.

Een scheur in de schellak moet alleen worden overwogen als het gaat om zones met veel verkeer, zoals (maar niet beperkt tot) in een hal. Steen kan worden gerepareerd met gewone plamuur. Als de scheur diep is, kan het nodig zijn de hele vloer af te werken. Om de vloer te allen tijde te kunnen onderhouden wordt vaak lichte Nitrile gebruikt.

uurloonGrote koperpriv├ę motorwisselaar

o uggle machine

o Honing dressing

o Verzegelen en afwerken

Houten vloer strippen tradities

o Omhulsel van

o Beschermen van oude schellak.

Als uw houten vloer verjongd moet worden, dan zijn onze oplossingen voor het overspuiten, reinigen en chemisch reinigen misschien iets voor u. Onze chemische ontkistingsoplossingen kunnen ook worden gebruikt om eventuele ontbrekende spaanders van uw natuurlijke hout te herstellen. Onze natuurlijke methoden voor het overspuiten van uw houten vloer zijn de methoden die wij het meest geschikt achten voor het herstel van uw houten vloer in slechte staat.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.