Religieuze Communicatie

Medium Den Haag

 

Sommige paragnosten zijn goed in het onderscheiden van gedachten en emoties van andere mensen en kunnen bepaalde vibraties van mensen oppikken. Veel mensen zijn mediums, zij kunnen geestencommunicaties zien.

Het is voor de meeste mensen moeilijk te geloven dat iemand werkelijk geesten kan zien en kan communiceren van de andere kant. De meeste mensen zijn bang voor de andere wereld en beschouwen het als te veel macht geven aan iets waarvan zij weten dat het niet echt bestaat.

Veel mensen die geïnteresseerd zijn in het paranormale zien communicatie vanuit de andere wereld als een kwestie van giswerk. Toch is het een realiteit en mensen van alle rangen en standen houden zich bezig met communicatie van de andere kant.

Sommige mediums zijn in staat rechtstreeks met geesten te communiceren. Er is een quarantaine nodig om de integriteit van de verbinding tussen een medium en de geest te bewaren. Er zijn emotionele waarden die worden gevoeld tijdens de communie, dit is waar het medium meestal voelt wat de geest voelt. Veel geesten communiceren mentaal, zij kunnen het medium in een toestand van trance willen hebben, om de meeste prikkels die tussen hen en de andere wereld staan weg te nemen, dit is wat veel mensen voelen als zij in verbinding staan met een overleden dierbare.

Sommige mensen zien het beeld van de geest en de geest wordt werkelijk een deel van hen, zij kunnen beginnen te horen wat er vervolgens gezegd wordt en zelfs de woorden voelen die gezegd worden.

Sommige geesten willen oog in oog staan met het medium en kunnen dat heel snel krijgen, alleen niet zo snel voor hen, en het medium raakt dan een beetje gedesori├źnteerd. De geest kan zijn standpunten kenbaar willen maken en het medium kan dat niet goed horen of ziet de geest zelf niet, wat de verbinding erg moeilijk kan maken. De geest kan ook slechts een gedeeltelijke persoonlijkheid tonen of op de persoon lijken die gestorven is. Er kunnen mensen en niet-wezens bij het geestencommunique betrokken zijn, omdat het medium het beeld in zijn geestesoog krijgt.

Sommige mediums hebben meer een Bart-zender die iets weg heeft van een 3D HD-televisie. De geesten zien er uit zoals je zou verwachten dat een 3D HD televisie er uit ziet, en de wezens zijn zeldzaam maar niet echt bovennatuurlijk of paranormaal. Soms zal een medium praten met een wezen en het wezen zal klinken als een native speaker in het gebied waar het medium zich bevindt, op een inheemse taal, en het medium krijgt het allemaal zonder de noodzaak om het te vertalen in zijn of haar eigen moedertaal, ook zijn er verschillende mediums die werken met een groep van geesten die afkomstig zijn uit verschillende periodes of plaatsen.

De verbinding is stil en de geest wordt deel van de communicatie, en het medium behoudt de waardigheid en het mysterie. Het komt zelden voor dat een bepaald wezen of een groep van wezens terugkomt met een lijst van vragen die het medium moet doen. De communicatie tussen de geest en het medium is tussen wat de meesten een elektronische soort transmissie zouden noemen en de geest kiest geen partij maar geeft alleen informatie door. Er is zelden sprake van tong- en brutale opmerkingen, en als die voorkomen is dat omdat de geest de leider is van het gesprek tussen de twee.

Lees meer:

Healing Den Haag

Familieopstellingen Den Haag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.