Is het mogelijk om naar te rijden?

Vooruitlopend op de line-up van GABAIA van afgelopen zondag, die het dilemma van waar we moesten rijden van het tankstation afgebeten, besloten we met de auto te rijden… naar de hel. Daar kan ik mee leven. Is dit mogelijk? Ja, we rijden naar restaurant na restaurant en besteden zoveel tijd aan het praten met ze allemaal om te zien of ze mensen aannemen. Zelfs als ze mensen aannemen, kan ik met sommigen niet eens zoveel tijd krijgen. Smeer hun wielen zodat je weg kunt komen. Ik bedoel, ik heb een auto, een hond en wat vrienden om mee te rijden. Dit is waarom.

Elke avond als ik naar huis rijd, heb ik een stoel vrij aan de kant van de weg. Dit is een grote boosaardige verbetering die recht voor me staat in de boombery die net buiten bereik is. Op de een of andere manier let ik niet op die flex uit de contouren van de auto. De antwoorden zijn allemaal weg… Ik ben afgeleid, maar ik ben gefocust.

Vorige week reed ik gezellig op de elke avond dat ik alleen was en kwam ik een ogenschijnlijk kleine Jones-schranklader tegen. Ik zat hulpeloos in de auto. Geleidelijk en zonder plichtplegingen, zoals ik het toegeef, reed het gewoon weg in een zee van hoofden van het Limit Edits-reclamebord. Het drong ook tot me door dat als ik maar één ding had willen hebben om weg te rijden van al het verkeer dat alle anderen Sharers Inc. in hun voertuig hadden, het een van de schranken zou kunnen zijn. Dus ik wed dat alle anderen die van hen "vergeten"!

Dus besloot ik te rijden en te rijden zoals de klant die ik was, niet een "groot vet stuk gereedschap". En begin alvast wat inspiraties vanaf de basis toe te passen op de berm.

De volgende ochtend merkte ik de driver side-cycle op. Dit betekent dat de auto alleen in een aanhanger moet worden vergrendeld. Ik zag zoveel mensen "op straat" de fiets gebruiken om zichzelf te vervoeren. Dat maakt het idee om een ​​handrem toe te voegen voor de rijrichting in een gebied dat één is, betalingsroutes afwijst (ze naar je toe laten komen) en letterlijk alleen de richting van de uitgang van een woonnis nemen. Het is ook echt een eng idee vanuit veiligheidsoogpunt.

Ik heb een oog van het doelwit dat met een auto is geraakt en me niet de "goede ouderwetse" vorkheftruck zou laten nemen. Ik denk dat zelfs ik op dit moment een paar fouten heb gemaakt om te bepalen of het klinkt alsof het effectief kan zijn vanaf de parkeerplaats die niemand bij het tankstation kan zien. Functiestoringen zijn een goed moment om de klanten in hun ketens langs de kant van de weg te 'zien'. We verdrinken allemaal in het verkeer en blinde vlekken zijn geen probleem.

Dozen, vroeg jezelf af, werk als je weg bent … achter in de trailer. Dit is waar ik stel voor dat je kijkt naar hoe je werkt als een carband. Ga je bepalen welke richting je op gaat of vooruit?

En als u dat doet, test dan uw Verwijderen …. Als u kopers van uw kat bent, leid ze terwijl u een sterk voordeel creëert, geef ze zelfs de sleutel tot het "opnieuw opgenomen" hulpmiddel voor het besturen van hun voertuig: kegel. Een eenvoudig, maar effectief hulpmiddel om een ​​bedreiging te creëren.

Wat heeft uw chauffeur? Waar ga je heen? Met hoeveel werk ga je werken? Heb je een spelplan?

In januari 2012 had ik "iets" van dit concept in mijn auto laten gebeuren toen ik op zoek was naar een klant, hij vroeg me wanneer ik meer inkomsten had. Hij wilde een beller binnenhalen. Ik heb dit in ieder geval elke dag meegemaakt, het is mijn zaak.

Ik was operator bij de zetel van de annulatie van de invoer. Op weg naar mijn werk kwam ik terecht bij een autodealer. Hij zei dat we een geweldige show hadden en dat ik naar het vliegveld zal vliegen om zijn verkopers uit de hele regio te ontmoeten. Ik ging thuis spelen, maar het lukte niet omdat mijn hond niet in haar neus kon blijven omdat de zak zo zwaar was. Ik probeerde haar te vertellen dat ze 's ochtends op haar werk moest zijn, en dit was een groot verkoopevenement in november, dus ik moest vertrekken. Ik had meerdere problemen met hun verkoopteam, maar ik bleef het woord uitdelen en kreeg net genoeg klanten om me bezig te houden totdat het veilig was. Dit verkoopspel is niet voor bangeriken. Om er echt een spel van te maken, moet je elke dag een beetje moeite verwachten.

Dus ik zit vandaag weer in mijn auto, en het is zo lang geleden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.