Hoe kiest u de juiste kleurentherapie

Regressietherapie

 

‘ kleurentherapie’ is een reis die 4 stappen volgt:

Degenen die deze alternatieve geneeswijze willen onderzoeken kunnen gebruik maken van privé consulten met een gekwalificeerde therapeut. Over het algemeen wordt voorgesteld dat de persoon zich in een zeer ontspannen toestand bevindt, met de ogen gesloten en het hoofd omhoog. De ademhaling is diep en langzaam, terwijl het lichaam zich geleidelijk ontspant. Ontspanning is de sleutel. In deze verhoogde staat zal het werken aan de chakra’s een stuk gemakkelijker gaan.

De juiste regressietherapie zal helpen om de focus en concentratie te verbeteren terwijl het intellect en het lichaam ontspannen worden. Kleuren worden gebruikt om het meridiaanstelsel te stimuleren, waarvan wordt gezegd dat het het centrum van de energiestroom is en kan worden gebruikt om de gezondheid van het lichaam in evenwicht te brengen. Een cliënt zal in staat zijn om de details van de energiestroom door het lichaam te onderzoeken en de hoofdoorzaak van problemen te vinden, waarbij de geest wordt opgeleid om via het lichaam met het lichaam te communiceren.

We kiezen voor het deblokkeren van de meridianen door remedies en metafysische hulpmiddelen. Het gaat om geleide meditaties, het kanaliseren van energie, het tegengaan van hardnekkige energieblokkades door middel van psychische chant, kunstzinnige therapie, enz. Deze shampoo zal de hoofdkleur of kleuring zijn die gereserveerd is voor deze specifieke sessie. Alle kleuren van de chakra bar zullen een hypo-metrische staat van rust opwekken. Het helpt de spanningen*** te verspreiden en verkwikt de emoties.

De therapeut zal de kleuren mengen in overeenstemming met het lichaam en de geest. De therapeut zegt niet zomaar: “We gebruiken een blauwachtige wisselwerking”. Hij moet een echte overtuiging hebben en een emotionele band tussen de cliënt en de regressietherapie.

Als de therapeut de sessie heeft geregeld, wordt onderaan de sessie, tijd en plaats afgesproken. De cliënt kan CD’s meenemen in de stroom van de deductie en Bradley herinnerde zich hun Well-being therapieën. Het moet comfortabel, verkwikkend, verhelderend, energiek en licht zijn. Gewoon een normale counseling sessie. Het is aan te bevelen dat de cliënt zich aan het begin van de sessie zeer ontspannen en open voelt, maar ontspannen om de ongewone wijsheid van de therapeut te laten stromen.

De kleurentherapeut zal beginnen net voor de zon ondergaat

De therapeut zal elke chakra en de kleuren begeleiden en ervoor zorgen dat elke chakra in een combinatie wordt gebruikt. Deze sessie kan verschillende aspecten hebben die verwijzen naar fysieke gezondheid, cerebrale gezondheid, emotionele gezondheid, psychologische, mentale en spirituele gezondheid enz. Als de therapeut alle chakra’s heeft doorlopen, zal hij normaal gesproken de kleuren introduceren. In het begin zal de therapeut alleen de kleuren gebruiken met de cliënt in een ontspannen toestand.

Regulering is belangrijk op dit punt van het zelfhulpproces, omdat het de therapeut of de persoon die luistert de mogelijkheid geeft de sessie te controleren. Een hogere vibratie van energie wordt in het lichaam gebracht en aan het eind van deze sessie zal de cliënt de therapeut verlaten met een gevoel van meer energie dan voorheen. Dit is over het algemeen het antwoord voor de meeste mensen.

Als de therapeut en de cliënt klaar zijn verlaat de cliënt de sessie met de affirmatie dat “Deze sessie is goed en ik voel me energieker “Aan het eind zal de cliënt ook vertrekken met de affirmatie dat hij/zij in staat was te bereiken wat hij/zij wilde bereiken in de sessie.Ik adviseer cliënten om de affirmatie te lezen/zeggen aan het begin van de sessie. Ik adviseer de cliënt om de affirmatie periodiek te lezen/zeggen gedurende de sessie en ook tegen het einde.

Hulp bij kleurentherapie kan gevonden worden in boeken en geschreven materiaal van top beoefenaars en helende energie genezers. Hoewel er veel therapeuten zijn die geloven dat elke vorm van kleuren nuttig is voor therapie, denk ik dat het belangrijk is om te onthouden dat dit een persoonlijke overtuiging is over het geheel, niet iets specifieks voor een persoon en wens. Het soort therapeuten dat in dit artikel wordt genoemd, heeft over het algemeen medium veel ervaring en weet veel van kleuren.

Daarom raad ik privé-sessies met een gekwalificeerde therapeut aan. Dit zal u een kans geven om iemand te hebben die u begeleidt en helpt bij het genezingsproces en u het meest kan helpen. Er is ofwel een groeps-/groepstherapie aanpak of u zou kunnen kiezen om individueel verder te gaan.

Een nieuwe uitgave van mijn favoriete kleurentherapie!

Is mooi om te zien en om te dragen

Veroorzaakt een jeukend gevoel

Een nieuw leven beginnen

Help me me beter te voelen

Is visueel en psychologisch stimulerend

De kleur groen is gemaakt om gezond leven aan te moedigen: groen helpt ons groeien.

De kleur blauw staat voor harmonie, rust en ontspanning: Blauwe energie versterkt.

De kleur van rozen: Ons spirituele centrum, de energie van liefde, samenhorigheid, succes

Ja, ik kan een geweldige kleur vinden die je een goed gevoel geeft. Ik beloof je dat het mijn favoriete kleur is! Wil je een beetje kleurentherapie die je mooi uit laat stralen?

Lees meer:

PLT

PLT life

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.