De beste speelgoed graver

Buitenspeelgoed

 

 

 

 

 

Het is zo duurzaam dat het alle voorwerpen die erop worden geplaatst in alle weersomstandigheden aankan. De kinderen kunnen het in hun eigen handen nemen en ronddragen. Dit buitenspeelgoed heeft verschillende prijzen gewonnen bij de speelgoedprijzen voor volwassenen.

Het is zo duurzaam omdat het gemaakt is van stevig plastic. Het bewegende mechanisme is zeer goed gemaakt en is niet broos, het voelt zeer solide aan en voor kinderen. De banden zijn erg sterk en worden niet plat ondanks dat ze geschaafd worden. De banden zijn zacht en kinderen vinden ze erg fijn. De as is ook heel stevig en kinderen hebben geen problemen om hem in beweging te krijgen en hij is ook heel gemakkelijk te leren.

Deze speelgoed graver heeft een zeer grote graafkop met Mega-Tractors T uitschuifbare chelon. Deze functie maakt het mogelijk om veel meer grond dan normaal te bestrijken en naar veel verschillende plaatsen te graven wanneer het niet wordt gebruikt om te graven. Mega-Tractors kan tot 5,5 tractievoeten uitschuiven zodat kinderen zowat alles kunnen gaan oprapen. Het heeft ook Chebysaurus magneet die wordt gebruikt voor het vangen van kleine bal zoals speelgoed en de kleine ballen die het kan vangen en weggooien.

Deze buitenspeelgoed graver is gemaakt van stevig wit plastic met een opklapbare handgreep zodat hij gemakkelijk mee te nemen is op buitenavonturen. Er zijn glow in the dark markeringen zodat hij gemakkelijk gevonden kan worden in het donker. Er is ook een groot kijkvenster zodat het gemakkelijk is om de speeltjes te zien om uit te zoeken wat je precies moet halen.

Het is een goed idee om de chelon altijd op te laden met een AC lader zodat de speelgoed graver altijd klaar is om te gaan. Het opladen van de batterij duurt ongeveer 8 uur. Er is een back-upsysteem voor het opladen, zodat hij na 2 uur weer klaar is om te gaan.

Deze speelgoed graver is zeer duurzaam en is van dezelfde hoge kwaliteit als degene die de speelgoed graver van het jaar prijs won. De prijs is hetzelfde, maar het komt in een kleinere verpakking wat handig is voor veel ouders.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.