Dakinspectie

Dakinspectie

 

 

 

 

De dakinspectie begint met de inspectie van het volledige dak. Dit omvat de ruimte boven het plafond en de bedekking over de toppen van het dak waar het dak de andere componenten van de dakbedekking zelf ontmoet. Dan behandelt de aannemer de specifieke onderdelen die de speciale gebieden van een dak zoals gevels en dakramen, ventilatieopeningen en schoorstenen om er maar een paar te noemen. Tijdens het dakinspectieproces, zijn het de schoorsteen en het dak die gewoonlijk dienen als de focus van de inspectie als gevolg van de ongewone of speciale behoeften van het dak over zijn gootstuk.

Een dakinspectie is meestal niet oppervlakkig, maar brengt wel verschillende problemen aan het licht die moeten worden verholpen. Als er een inspectie van het dak is gedaan en de reparaties zijn gevonden, dan kan dit een goed moment zijn om een dakdekker in te huren, want dit is het minimum dat van elke dakdekker in de staat verwacht mag worden. Mijn zwager, die al vele jaren in de dakdekkersbranche zit, verklaarde dat je als huiseigenaar de neiging moet hebben om twee keer per jaar een dakinspectie te laten uitvoeren. De inspectie is eenvoudig en eventuele cosmetische reparaties kunnen dienovereenkomstig worden gerepareerd.

Het is van essentieel belang dat er een goede afwatering komt om waterschade aan het dak te voorkomen. Als er schade wordt geconstateerd, kan een aannemer de bron van de schade zoeken, maar in de meeste gevallen ontstaan de meeste problemen door een defect aan een van de gootstukken. Er is ook inspectie over de goten en downspouts en hun vermogen om water weg te leiden van het dak en weg van het huis. De dakgoten lopen vol met water of lopen leeg met water van het dak en dit moet worden verholpen. Als wordt vastgesteld dat de goten moeten worden vervangen, kan de aannemer nieuwe goten installeren.

Een dakcontrole, voor alle daken die bestaan uit asfalt shingles, minder dan drie jaar oud, kan door de huiseigenaar worden uitgevoerd als een aannemer gecertificeerd is. Ook als u denkt dat u mogelijk een probleem heeft met een stortplaatsbedrijf, moet u hen bellen.

Als een aannemer niet gecertificeerd is, mag hij dit soort daken niet inspecteren. De aannemer kan gewoon een “gratis” inspectie uitvoeren. De inspectie is gratis, maar de aannemer zal geen enkele stimulans krijgen van de stad in de vergoeding die zij in rekening worden gebracht voor een normale inspectie. De kosten die deze aannemers in rekening brengen voor inspecties zijn over het algemeen vrij laag, dus als u een inspectie wilt kunt u geld besparen door een gratis inspectie te krijgen.

lees meer:

Dakwerkzaamheden 

Daklekkage

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.