Behang voor kinderen

Behangcirkel kinderkamer

 

Over een paar jaar, geloof ik, misschien, is het een praktijk om behang snijmachines te doen. Het is niet erg duur. Hout is nog steeds aan het drogen. Ook, het kost de tijd om te snijden. Nu, de computer klinkt te technisch voor mij, maar ik kan overtuigd worden als we aan de telefoon praten. En zo geweldig is de techniek. Eindelijk hebben we al het materiaal op de computer. Vandaag zijn het de wallpapers van de kinderen. Het zijn allemaal mooie en vrolijke plaatjes en houten tekeningen. Ik ben geen expert in de versieringen, dat laat ik aan de professionals over. Ik ben geen ouder, geen bijles, dat wil zeggen, niet ik. Ik heb een paar verhalen gehoord, waarbij ik moet toegeven, dat ik trots was. Ze zijn prachtig. Ik heb het kinderspeelhuis uitgevonden, en zelfs het kinderbehang. Er is een mooie kamer voor een klein meisje. Het is waar ze leert hoe te spelen en zich voor te stellen. De kamer moet verruimd worden zodat de geest zal leven en groeien. Kinderbehang is zeer interessant, uniek en praktisch.

De kinderkamer speelt een zeer belangrijke rol in het leven van een kind. Spelen is een van de beste sociale leervaardigheden van een kind. De meeste kinderen ontwikkelen spel-thema. De kamer kan kleurrijk zijn met kleurrijk kinderbehang. Ook kan de kamer een klein kasteel voor een dame zijn. Een kind moet vindingrijk zijn. Ze kan zich bijvoorbeeld in haar speelkamer inbeelden. Ze kan de monsters toevoegen, zonder haar lichaam te kleuren. Ze kan kleuren en personages kiezen en ze toevoegen aan behang. Al haar fantasie kan zich afspelen op kinderbehang. Kinderen houden van behangpapier. Het geeft inspiratie. Het is erg grappig voor een kind. Nu, ik denk, dat kinderen geholpen moeten worden. Bij het kiezen van kinderbehang, moeten we de juiste plaats kiezen, kijken naar de behoeften van een kind, en ook, moeten we praktisch zijn. Het kind moet de kans krijgen zich te uiten. Kinderen in de leeftijd tussen vijf en zeven jaar oud. Zij kunnen de juiste keuzes van kleuren en karakters hebben. Als we niet voorzichtig zijn en onze beschikking in ons kind stoppen kun je ergere gevolgen verwachten. Meer denken, 99% denken. Misschien, een gebroken hart gevallen maar, wees heel voorzichtig. Eerst, moeten we ze aanmoedigen. Soms raken we zo opgewonden dat we de echte reden vergeten. Onthoud dat kinderen elke dag alles moeten leren.

Eerst moeten we het ze leren. Richtlijnen – regels, veiligheid – moeten ze volgen. Orders geven is geen probleem. Ze leren een heleboel dingen, zelfs hun woorden moeten ze leren. Ze moeten leren lezen, schrijven en denken. Ze moeten leren hoe ze hun leven weer kunnen opbouwen. We moeten ze de belangrijke dingen geven die ze nodig hebben. Meubels zetten, zich iets nieuws voorstellen, nieuwe uitvindingen, juf, hen helpen met hun studie, aandacht geven aan hun poppen, zelfs geduld. Het maakt niet uit hoe we aandacht gaan geven is een goede scène in hun leven. Te veel aandacht zal ze aan het huilen maken.

Voor hun deur, zullen we het schilderen met mooie kleuren. Een kleur die hen een goed gevoel zal geven als ze hem openen. De slaapkamer kan een poppenhuis zijn, een droomhuis waar ze van zullen houden. Een goede kamer, een sterke wil, een perfecte slaapkamer. Kinderen moeten zich prettig voelen in hun eigen huis. We hoeven hun kamers niet te verbouwen, in plaats daarvan kunnen we gewoon een heleboel leuke veranderingen aan hun kamers toevoegen. Bijvoorbeeld, door het toevoegen van een mooie kinderen behang, zal het mooier en meer aantrekkelijk voor kinderen. Ze zullen er trots op zijn en het zelf verfraaien.

Kinderen zijn soms erg gevoelig. Ze zijn exclusief dus, we moeten er voorzichtig mee zijn. We moeten het niet in de tekenkamer doen. Hun kamer inkleuren met kinderbehang is een goed signaal, dat we van ze houden. Wat we moeten doen is er een beetje betekenis aan geven. We kunnen veel betekenis toevoegen, in een heel simpele dingen, zoals het vinden van hun gedroomde woord. Aan de bovenkant van hun soort muurschilderingen, kan men hun naam vinden. Kinderen behang muurschilderingen, nou, het is een leuk idee. We kunnen een kamer decoreren met een mooie muurschildering, volgens een thema. Het is geen probleem om een muurschildering te kiezen, omdat een muurschildering de persoonlijkheid van elk kind kan zijn. Kinderen muur muurschildering kan een mooie rand in de kamer te creëren. Het is gladder en koel om aan te raken, dus het zal niet branden je ogen. Het is de makkelijkste manier om gasten een verrassing te geven. We kunnen een strand in het franse land toevoegen. Een strand in hun kamers kan een magische sfeer creëren. Het is romantisch, maar het is ook.

Lees meer:

Decoratieletters

Houten slingers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.