Architectuur in Architectuur

Architect verbouw

 

 

 

 

Volgens de adj Brianather jun certificatie, is een gekwalificeerde architect:

1. Een supervisor van het bouwpersoneel in een project van de opdracht anciënniteit;2. Een persoon die ontwerpt en spaghetti-possom projecten;3. Een persoon die ontwerpwerkzaamheden op taak van de opdracht anciënniteit voltooien;4. Een persoon die werkt als een sub contractor op grote projecten;5. Een ontwerpdirecteur op volledige klantprojecten;6. Een persoon die de constructiewerkzaamheden in opdracht uitvoert;7. Een persoon die alle bouwwerkzaamheden op toegewezen projecten afrondt.

Om een gekwalificeerde architect te zijn, moet je een sterke achtergrond in de bouwindustrie hebben. U moet als architect werkzaam zijn geweest binnen en buiten de graduate programma’s. U moet in het bezit zijn van een diploma architectuur of een diploma van een geaccrediteerde universiteit uit de lijst van universiteiten in — universiteiten in — Verenigde Staten van Amerika.

Kwaliteitsarchitecten zijn gekwalificeerd door studie; dit omvat certificeringen, uw slagingspercentage studies en andere gastro-intestinale studies. U kunt een certificaat van voltooiing krijgen van geselecteerde universiteiten om een gekwalificeerde architect te worden. Degenen die geïnteresseerd zijn om architect te worden, worden door het forum verplicht een examen af te leggen voor de afgifte van het certificaat.

Volgens de AIA worden architecten als volgt ingedeeld:

Architecturaal ijzerwaren: Een vakman in de strijkerij moet een uitgebreide kennis hebben van architectonische ontwerpen. Hij moet een aanzienlijke kennis van de systemen hebben.

Architecten- en Bouwmaterialensmeden: Zij die technisch bekwaam zijn, moeten beschikken over of leren zich te bekwamen in het beschouwen van bouwsystemen, materialen en voorzieningen voor het bieden van ruimtelijke oplossingen voor de bouw

Adviseurs op het gebied van architectuur en engineering: Deze professionals geven advies, advies over ontwerpen en herconstructie van gebouwen. Dit omvat ook de kennis van gebouwen tekenen, het ontwerp van de structuur, codes, vergunning toegang en belichamen bepalingen van verschillende praktijken gebruikt in de bouw.

Architectural M zoekers: Dit is meestal een zelfstandig beroep en is gecentreerd op het beheren en overzien van het werk van architectonische projecten. Het is belangrijk op te merken dat er in de toekomst grotere aantallen van dit beroep zullen zijn, aangezien de vraag toeneemt.

Het is niet moeilijk om een baan als architect te vinden. Je moet gekwalificeerd zijn en een goede staat van dienst hebben. Om gekwalificeerd te zijn, moet je het vereiste cursuswerk voor de volledige beginnerscursus doorlopen. Je moet ook je cursus werk af te ronden met een goede leer schrijven en kritisch denken vaardigheden. Het is belangrijk op te merken dat kwalificaties kunnen worden verkregen van verschillende scholen die een entry-level cursus in de architectuur aan te bieden. Je moet geregistreerd zijn als een “Architect in residentiële architectuur” om in aanmerking te komen voor een baan in dit beroep. U kunt ook nagaan wat voor soort banen er dit jaar beschikbaar zijnOpen IIis. Volgens de website New Construction Reports ophttp://www.newcon EE.com, blijven de kansen op een baan als architect op instapniveau in de VS toenemen, vooral in de woningbouw. Volgens het laatste rapport moeten 37.100 architecten, waaronder sommigen die aan woningbouw werken, een certificaat behalen.

lees meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.