Aloe Vera Gel

Aloe vera creme

 

Verkleurd met groene kleur? Dan wil je misschien aloë vera gel. Gekleurd met een rode kleur? Dan wil je misschien aloë vera gel op je ogen. Gekleurd met een gele kleur? Dan wil je het misschien voor de huid, de maag en de mond. Gekleurd met een bruine kleur? Dan wil je het misschien voor de rest van het lichaam. Deze plant heeft een lange geschiedenis, en talloze bedrijven, maken niet alleen aloë vera producten om te verkopen, maar bieden ook trendy, of trendy alternatief met een twist.

Gekleurd met verschillende kleuren? U kunt aloë vera gel krijgen in de vorm van ooggel, gel, en lotion met ongeraffineerd aloë sap. U kunt ook de hieronder genoemde aloë vera zeep gebruiken.

Het potentieel van aloë vera om ons lichaam op te peppen is ongelooflijk. Degenen die het hebben geprobeerd, en een verschil merkten in hun huid en de elasticiteit van de huid, zijn regelmatige gebruikers geworden. De procedures vereisen geen herstelperiode, en de aloë vera recovery gels zijn licht van gewicht, en maken je niet warm. Bovendien is aloë vera zeep een rijke bron van collageen en bevat het hydraterende en verstevigende stoffen die bijdragen aan de endotheliale functie. Met al deze voordelen is het zaak de natuurlijke frisheid van onze huid te bewaren en te behouden, en misschien is het uitgebreide onderzoek dat naar aloë vera is gedaan voldoende reden om deze producten aan te schaffen. Volgens de studieresultaten lijkt het erop dat “Aloë vera de potentie heeft om veel van de functies te vervullen die worden uitgevoerd door topische retinoïden.”

rietsuiker rietsuiker

Rietsuiker is een natuurlijke bron van glycolzuur. Door de hoge concentratie glycolzuur is aloë vera een favoriete keuze voor huidverzorging, omdat het het exfoliatieproces stimuleert. Het opent de poriën van de huid en helpt bij het verwijderen van vuil en dode cellen van de huid. De intacte vorm van glycolzuur bevat ook vluchtige vetzuren en waterstofionen die door de poriën van de huid kunnen worden geabsorbeerd.

Drenk een wattenstaafje in de aloë vera l verspreid de aloë vera op het wattenstaafje, verdeel het wattenstaafje gelijkmatig over uw gezicht en bedek de ogen. Laat het drogen en haal de crème geleidelijk van het gezicht. Het glycolzuur stabiliseert de verstopte poriën en verwijdert de bruine ouderdomsvlekken.Schil de dode huid af en onthul een verjongde, jonger uitziende huid.

divers onderzoek naar aloë vera

– Studies over deze verbinding hebben zich geconcentreerd op de verjongende eigenschappen, en de helende werking. Het wordt geacht soortgelijke hydraterende en exfoliërende eigenschappen te hebben als andere producten zoals boter, Seeley, enz.

– solventeigenschappen die interageren met het in de weefsels aanwezige water; (katalysator van de olievertering)

– verrijkt met vetzuren en organische zuren; (mineraal, anti-oxidant en anti-inflammatoir)

– anti-microbieel; (verrijkt met gezonde bacteriën)

– stimuleert het immuunsysteem- stabiliseert de vochtbalans van de huid- cross linking ( Fullerer M., et al. 1997, ,Scientific papers,oil digestionitant, Routledge SR. 2000, chap.vi).

Veel factoren veroorzaken vroegtijdige veroudering van de huid. Overmatige blootstelling aan zonlicht: de voornaamste reden voor de vorming van rimpels. De ultraviolette stralen dringen vervolgens door tot in de lederhuid en stimuleren daar de aanmaak van melanine. Het resultaat zijn ouderdomsvlekken. De extracten van aloë vera herstellen de door de zon veroorzaakte schade en voorkomen de vorming van rimpels. Blootstelling aan de zon kan uitdroging veroorzaken, maar voldoende hydratatie gaat dit tegen. Bovendien zijn de voornaamste merken van aloë vera lotions gericht op de volgende problemen:

1. Helaas zijn er veel aloë vera producten die verdovingsmiddelen, alcohol, conserveringsmiddelen en andere synthetische ingrediënten bevatten. Deze zouden, helaas, de vitaminen en de heilzame stoffen die aloë vera echt toevoegt in termen van de voordelen die het met zich meebrengt, afstoten. De aloë vera huidverzorgingslotions pakken de volgende problemen aan:

2. Gezonde bacteriën- Hoewel aloë goed kan zijn voor uitwendige genezing, moeten zogende moeders en mensen met brandwonden er rekening mee houden dat het vermogen om de darmbacteriën te helpen beperkt is. Deze bacteriën zijn in staat om heilzame en genezende effecten te produceren, maar ze moeten zorgvuldig in de gaten worden gehouden en worden geholpen tijdens hun reis door het spijsverteringsstelsel. Desalniettemin kunnen deze lotions de heilzame bacteriën helpen reizen.

3. Zonder bewaarmiddelen De aloë producten die vrij zijn van bewaarmiddelen kunnen worden beschouwd als vrij van bewaarmiddelen, maar zoals eerder gezegd, helpt dit de cellen niet te vergroten, waardoor de levensvatbare bestanddelen niet kunnen overleven.

Lees meer:

Aloe vera drank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.